onsdag den 25. marts 2015

Jeg keder mig!Det er sundt at kede sig...
I så fald burde jeg blive hurtigere rask! Endnu engang er jeg ramt af noget, der indtil videre har taget en uge. Jeg forsøgte at ignorere det og bilde mig ind, at det bare ville gå over igen, men feber og hovedpine fik mig til sidst i seng.
Det er bare dødsygt at ligge herinde og være syg, når foråret titter frem udenfor. Jeg vil gerne i haven, lægge stenkant, lægge kartofler, vende jorden og fjerne ukrudt...
Idag regner det heldigvis, så er udetrangen knap så stærk. Men jeg keder mig stadig.
Idag har jeg leget med SurveyMonkey. Jeg har lavet en spørgeskema-undersøgelse til instruktørerne i foreningen. Jeg ved ikke, om jeg kan bruge det til noget rent praktisk endnu. Vi plejer jo at holde evalueringsmøde, hvor forskellige emner bliver diskuteret. Spørgeskemaet kan vel gøre det ud for noget af det? Eller pege på, hvilke emner vi skal have diskuteret?
I hvert fald bliver det interessant at følge op på.
Så har jeg også forsøgt mig lidt frem med LucidPress til google drev. Bare lige for at prøve.
For begge programmer gælder det, at hver gang jeg vil bruge nogle af de smarte funktioner - ja så skal jeg opgradere til den ikke-gratis udgave :(
Ja og så fløj tiden jo alligevel for mig, så det der med at kede sig, det er ikke noget jeg gør i i længere tid af gangen... ;-)