lørdag den 22. februar 2014

Peter Pan on Ice
Tøsetur - juhuuu

Med datteren på toget, ude at ose sammen med mor/mormor, lidt indkøb i tiger og nærmere undersøgelser af hårfarve i Glitter - det virkede faktisk overraskende godt.
En superb frokost (eller brunch) på Søgaards Bryghus, hvor de lige ændrede en smule på menuen for barnet - hun fik fiskefilet i stedet for laks og ost, og bad om ikke at få sirup på yoghurten, så de store ændringer krævede det ikke.

Mætte var vi alle, da vi gik derfra. Både i maverne og af smagsoplevelsen.
Jeg kan anbefale det hele, men helt exceptionel var deres chokoladetærte som dessert - men nu er jeg jo også vild med chokolade :-)
Turen blev afsluttet i Aalborg kongres- og kulturcenter, hvor vi så PETER PAN ON ICE, præsenteret af et russisk skøjteperformanceteam.
De mange erfaringer, som truppen har gjort sig blev fuldt udnyttet. Skøjteren havde de alle styr på, og der var selvfølgelig masser af piruetter, spring, kast og løft, men der var også tilføjet akrobatiske øvelser i reb, jonglering med køller med ild og brug af hula-hop-ring med ild. Alt sammen lavet, så det passede til den velkendte historie Peter Pan.

Vi var alle glade og tilfredse, da vi tog hjem igen :-)