lørdag den 1. marts 2014

Opvisningssæsonen fik en forrygende start

 

Som en stolt mor til en om muligt endnu mere stolt datter kunne opvisningssæsonen i år indledes med datterens landsdelsjuniorhold i vores egen forening IKRosendal, hvor vi holdt junioraften.
For første gang kunne tøsebarnet give opvisning sammen med et hold af den type, og det lyste ud af hende. Smilet forsvandt aldrig fra hendes læber, tilpasheden osede ud af kroppen, og til trods for et tabt tøndebånd - som jeg kunne se i den grad ærgede hende, ja så blev hun på sin plads og gennemførte serien uden tøndebåndet.
Hun har hele året elsket holdet. Hun har det godt med de andre piger, og kan godt lide de ekstra udfordringer, og gymnastik kan hun vist ikke få nok af...
Så er det jo dejligt at stå der på gulvet. Jeg husker suset, spændingen og glæden ved at stå der.Og sikke en forrygende aften for foreningen også. Dygtige hold. Dygtige instruktører og dygtige gymnaster. Fede serier. Fantasifuldhed. Det blev aldrig kedeligt. Jeg bliver i godt humør og glad og faktisk også stolt, når jeg ser de unge mennesker yde og nyde i den grad. Hvor er der nogle gode folk i den forening. Tak for en fantastisk aften.
Erik Røgilds billeder på Picasa Web