mandag den 23. september 2013

Kontakter

Fedt fedt fedt
Har haft en fantastisk arbejdsdag.
Eleverne er delt ud på kontaktgrupper efter at have brugt starten af skoleåret på at se hinanden lidt an. Idag havde vi en hel skoledag sammen med vores gruppe med det formål at ryste gruppen sammen og lære hinanden bedre at kende.
Vi besluttede at gøre det til en aktivitetsdag, udendørs med konkurrencer og lege, hvor fokus dog skulle være på sammenhold og oplevelse frem for point og vindere.
Vi havde nået at lave et par aftaler på mit hold omkring fælles udseende. De ældste drenge er af en eller anden grund meget fascinerede af overskæg, så gruppen blev hurtigt enig om at male skæg på os alle. Som modspil dertil blev vi også enige om rottehaler. Et navn og flag er da også et must og team moustache blev en realitet. Logoet, som blev lavet som flag/rygmærke blev en mund med fortænder, overskæg i 2 farver og en tunge, der rækkes ud. Og så navnet. Det fede er, at der blev plads til forslag fra flere elever, og taget hensyn til hinanden i processen.
KLAR til start :-)
Der var sejre, der var uafgjorte og der var tab. Men der var hele tiden godt humør, opbakning, plads til alle og grin. Ingen klager over vejret, aktiviteter eller dommere. En fantastisk flok unge mennesker, hvor nogle bagefter udtaler, at de ikke var klar over, der gik så søde/sjove/dygtige elever i de andre klasser. MISSION ACOMPLISHED. :-) :-) :-)
Da vi skulle vælge dagens teamplayer blev mange navne nævnt, og det var umuligt at fremhæve en foran alle andre. Så vi sluttede af med et helt hold smilende teenagere og teamplayere.